RINDU

Thursday, May 17, 2012

Assalamualaikum..







P/s : Tacing..

Di Mana Joe Jambul!

Friday, May 11, 2012


Assalamualaikum..

Di Maneeeeeeeee Joeeee Jambullllllllll!!!!!! Haaa..Korang ingat lagi tak game show ni? Sape yg lahir pada tahun aku dilahirkan atau tahun sebelum2 nya..mungkin korang sangat familiar dengan rancangan ‘Dimana Joe Jambul’ ni..hehe..aku adalah penonton setia rancangan ni..tak penah miss!

Tengah syok dok menafsir diri melalui tarikh lahir dengan bantuan Mr.Google, terselit la beberapa link pasal rancangan Di Mana Joe Jambul ni..rancangan ni merupakan game show..Seingat aku la, Joe Jambul ni ade geng tersendiri..setiap sorang ada kepakaran masing2..So, peserta2 dalam game  show ni kena la bijak meneka kedudukan Joe dan geng2 nye dengan menjawab soalan yang diberikan..Soalan pulak banyak berbentuk dalam Geografi yang menguji minda..So, selain berhibur ia juga menguji minda..

 Joe yang kacak bersama jambul yang power!

Geng2 Joe! 

Biasanya susah nak tangkap Joe and the geng ni..liat! hahahaha..dulu aku sambil tengok sambil terase sakit ati sebab Joe yang kacak tu asek terlepas je..ishhhh3..sekarang ni da tak de game show yang best macam ni..asek keluakan rancangan reality tv je..sume bajet nak jadi penyanyi..pulak tu suare entah pape..sabo je la..

video


Agaknye ape la yang jadi kat Joe Jambul and the geng kan? Hehe..tak de yang nak wat comeback untuk game show ni ke? If ade, pastikan seronok macam dulu! Hehe..ok, tu je..jumpe lagi..daaaaaaaaaaa~

P/s: Kenangan dulu2 lebih indah =)
 

Dot... Dotaaa.. Dotiii.. Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez